Barbecue

Rundsaté

Winckelmans heeft ook satés in zijn assortiment. Onze satés worden gemaakt van kwaliteitsvol rundsvlees.

Rundsaté gemarineerd

Onze kwaliteitsvolle rundersatés zijn ook gemarineerd beschikbaar.

Varkenssaté gemarineerd

Onze kwaliteitsvolle varkenssatés zijn ook gemarineerd beschikbaar.

Kippensaté gemarineerd

Onze kwaliteitsvolle kippensatés zijn ook gemarineerd beschikbaar.

Varkenssneetjes gemarineerd

Winckelmans biedt ook gemarineerde varkenssneetjes aan.

Biefstuk gemarineerd

Biefstuk wordt gesneden uit de bovenbil van het rund en is mals en mager spiervlees. Wij bieden deze ook gemarineerd aan.

Carrérib gekruid

De carré ribben van Winckelmans zijn vol van smaak. Het ribstuk kan echter ook gekruid worden.

Lamskotelet gemarineerd

Lamskotelet wordt van de rib of van de rug van het lam gesneden. Winckelmans biedt deze gemarineerd aan. 

Lamskroon

Lamskroontjes komen van de ribben van het lam

Lamskroon gemarineerd

Lamskroontjes komen van de ribben van het lam. Winckelmans biedt deze ook gemarineerd aan.

Merguezworstjes

Merguez zijn lekker kruidige worstjes die op ambachtelijke wijze bereid worden. 

Peterselieworstjes

Zoals de naam je al doet vermoeden wordt deze worst verwerkt met peterselie. Winckelmans bereidt deze worstjes op een traditionele manier. 

Curryworstjes

De curryworsten van Winckelmans worden artisanaal gemaakt met hoogstaand vlees.

Salsahamburgers (pikant)

De burgers van Winckelmans worden op ambachtelijke wijze bereid. De basis van de hamburger is gehakt met daaraan salsa toegevoegd.

Ambachtelijke pensen

Witte & Zwarte. Onze pensen worden nog steeds gemaakt volgens ons 50 jaar oude familierecept. We maken onze pensen met een gewone vulbus en niet met een vacuumvulbus, enkel en alleen om de goede pensenstructuur te kunnen behouden. Detail en correcte afwerking zijn naast de lekkere smaak eveneens belangrijk voor ons. Wij gebruiken steeds hoogwaardige grondstoffen voor onze pensen, zodat wij een goed eindproduct kunnen afleveren. Voor de verpakking vertrouwen we op de moderne technologie. Onze pensen worden in trays verpakt onder atmosfeer, dit resulteert in een minimum houdbaarheid van 14 dagen.

BBQ-worst

Onze ambachtelijke worsten worden bereid met gemalen vlees, dierlijk vet, zout, specerijen en kruiden.

Luikse pensen

Een Luikse pens is een witte pens met kruiden. Onze pensen worden op traditionele wijze gemaakt. 

(Gezouten) spek

Wij versnijden onze varkens zelf, waardoor wij onze buiken ook zelf uitbenen en kantsnijden.

We hebben de volledige verwerking tot het eindproduct volledig zelf in handen.

Zo zijn we zeker dat ons vlees altijd en op elk moment de beste zorgen heeft gekregen.

Onze buiken worden droog gezouten waardoor er bij het bakken geen vocht uit het vlees komt, wederom een product waar je trots kan op zijn!

Ons spek is te krijgen met of zonder zwoerd.

Plaats vandaag nog uw bestelling.

Winckelmans levert kwaliteitsvol en ambachtelijk barbecuevlees.

✓ al 3 generaties lang op dezelfde wijze bereid
✓ geen bewaarmiddellen noch kleurstoffen
✓ de hoogste kwaliteitsnormen
✓ Aangepast gewicht op aanvraag

Naar iets anders opzoek?

Heeft u nog vragen over ons barbecuevlees of wenst u iets anders te bestellen? Aarzel dan zeker niet en neem contact met ons op.