Bestellen

Bestel hier snel & eenvoudig!

Hier kan u snel & eenvoudig uw bestelling plaatsen. Vul onderaan het formulier in en u krijgt van ons een bevestiging van uw bestelling. 

Als wij onze bestellingen beginnen te verwerken gaat u een voorstel krijgen van een moment voor het afhalen van uw bestelling. Op deze manier hopen wij alles vlotter te laten verlopen. Graag een richtuur doorgeven dan proberen wij hier zeker rekening mee te houden in onze planning.

Graag meer advies over één van onze producten? Vragen bij een bestelling? Of liever gewoon wat informatie? … Geen probleem, wij staan u graag te woord. 052 33 26 29

Bestelformulier

Onze kwaliteit

Het kwaliteitssysteem volgens het welke onze organisatie wenst te werken, is van toepassing op al onze producten, op alle processen, en op alle locaties binnen het bedrijf, tot en met de aflevering bij de klant.

Kwaliteitsdoelstellingen

Algemeen kan gesteld worden dat VLEESGROOTHANDEL WINCKELMANS wenst te werken volgens een op HACCP gebaseerd kwaliteitssysteem, om op die manier alle klanten de nodige garanties te kunnen bieden op het gebied van voedselveiligheid.