Vers vlees

Carré

De varkenscarré wordt gesneden uit een iets verder naar achteren gelegen gedeelte van de nek. Het is mals vlees, sappig en met een volle smaak.

Middenstuk

Bij Winckelmans kan je kiezen tussen een middenstuk met of zonder been. 

Varkenshaas

De varkenshaas komt uit de rug van het varken en is een langwerpige spier. Deze spier is bijna niet actief is, waardoor het vlees erg fijn en zacht is.

Schouder

Varkensschouder is een stuk vlees van het bovenste deel van de voorpoot van een varken. Dit stuk kan gebruikt worden voor stoofschotels of als gebraad. 

Buik

De (onder)buik van het varken vormt een mooi en smakelijk onderstel. Wij bieden Varkensbuik met of zonder zwoerd aan. Zwoerd is de huid van het varken. 

Carré ribben

De carré ribben van Winckelmans zijn vol van smaak. Het ribstuk kan echter ook verdeeld worden in fijne koteletten.

Hesp

Hesp komt van de achterbil van het varken. Het maken van de hesp van Winckelmans is een traditie die verschillende generaties teruggaat.

Spek

Buikspek is gesneden vlees met de ideale mix van vet uit de buik van een varken. 

Heup

Wordt gebruikt als klein gebraadstuk of versneden in varkenslapjes. De heup bevindt zich iets boven de bil en het vlees is lichtroze van kleur.

Spiering

De spieringkoteletten worden uit de nek van het varken gesneden. Hun karakteristieke smaak en malsheid komt van de laagjes vet tussen de spierbundels.

Buiksnijling

Plaats vandaag nog uw bestelling.

Winckelmans is een familiebedrijf dat al 3 generaties lang bestaat. Het werd in 1947 opgericht als..

✓ al 3 generaties lang op dezelfde wijze bereid
✓ geen bewaarmiddellen noch kleurstoffen
✓ de hoogste kwaliteitsnormen
✓ Aangepast gewicht op aanvraag

Toch nog iets anders nodig?

Heeft u nog vragen of wenst u een afspraak?
Aarzel dan zeker niet om met ons contact op te nemen..